SEZNAM DOGODKOV

HEXA MERA (Be) + DESTROY HUMANITY (Be) + SPIRITS OF STYGIA + RELENTLESS YOUTH

Zunanja povezava

♣HEXA MERA (Be)
Bleščeč pekel groovskega melodičnega death metala. Hexa Mera združuje filozofijo in jezo. Ob tem sproščajo vse svoje zamere s kombinacijo težkih, bombastičnih skladb z veliko melodije in groova. S svojo izkušnjo v živo `in your face` nudijo izhod za vse notranje frustracije.
♣DESTROY HUMANITY (Be)
Destroy Humanity je troglavi metalski kolektiv, ki vnaša svoj pogled na groove metal. Pod močnim vplivom Pantere, Machine Heada in Lamb Of Goda, so eksplodirali proč s svojimi grčastimi rifi in udarnimi ritmi. Dovolj hardcore za oboževalce Pro-Paina, dovolj surovi, da zadovoljijo oboževalce Pantere.
♣SPIRITS OF STYGIA
Spirits of Stygia (SOS) je ekipa 4 jezdecev deathcora, ki imajo za svojo matično bazo prestolnico države. Duhovi Stigije agresivno tresejo membrane zvočnikov od leta 2020, ušesa pa vam popeljejo na marš od idilične melanholije do zaključne evforije.
♣RELENTLESS YOUTH
Relentless youth je hardcore punk glasbena skupina iz Rovt nad Logatcem. Igrati so začeli že daljnega leta 2011, ko so se predstavili s singlom `Drowning`. Vmes so se zaradi različnih interesov članov razšli, a so se na odre vrnili leta 2016. Takrat so tudi izdali svoj prvi EP z naslovom `Resentment`. 2020 je izšel njihov debitanski album `Human Error`.