SEZNAM DOGODKOV

KONCERT: Spominki s potovanj

Zunanja povezava

Junijski cikel koncertov v soorganizaciji Kulturnega doma Franca Bernika Domžale in prečudovitem ambientu in vzdušju Arboretuma, je sedaj že tradicionalen. V polno cvetočem in dišečem rozariju se nam ob glasbenih melodijah aktivirajo vsi čuti. Tokratni cikel nas bo navdihnil k obujanju spominov na pretekla potovanja in spodbudil k načrtovanju novih potovanj. To bo glasbeno potovanje brez meja, brez etiket in predlačkov, za vse generacije in ljubitelje raznolikih glasbenih zvrsti.

SPOMINKI S POTOVANJ
sobota, 11. junij 2022, ob 18.00

Program: Strauss: Živi se le enkrat; Schubert: Poloneza; Francaix: Adagio – Allegro; B. Herrmann: Souvenirs du voyage (Spomini s popotovanj); A. Cardelus: Con aires du tango

Nastopajo: Mate Bekavac (klarinet), Mojca Menoni (violina), Jerica Kozole (violina), Gea Pantner (viola), Martin Sikur (violončelo), Žiga Trilar (kontrabas)

Od Dunaja, Pariza in Benetk preko Anglije in Irske do Madrida, Los Angelesa, Anchoragea in Bostona, z zvenom Buenos Airesa. Za vsak okus nekaj. Zavidanja vredna »glasbena ruta«, ki vas bo navdihnila in »uglasila« na poletna potovanja.

VSTOPNICE

Vstopnice so na voljo pri blagajni Arboretuma Volčji Potok in prek spletne strani vstopnice.arboretum.si tri dni pred koncertom.

Cena vstopnice je 13 EUR. Imetniki sezonskih vstopnic plačajo koncertno vstopnico po 10 EUR.

Če bo deževalo, koncerti odpadejo. V primeru odpovedanega koncerta je ob predložitvi računa in vstopnic možno vračilo kupnine ali obisk koncerta v drugem terminu.

Koncerte organizira Kulturni dom Franca Bernika Domžale v soorganizaciji z Arboretumom Volčji Potok pod umetniškim vodstvom Mateta Bekavca.

Rozarij bo 11. in 17. junija zaprt za javnost od 17.30 dalje, 26. junija pa bo zaprt od 9.30 do 11.30. Prosimo za razumevanje.

INFORMACIJE

031 379 705 (blagajna Arboretuma) prireditve@arboretum.si

01 722 50 50 (Kulturni dom Franca Bernika Domžale) blagajna@kd-domzale.si