SEZNAM DOGODKOV

Kvantum brezčutja – Murder Mystery večerja

Zunanja povezava

Obiskovalci postanejo del igre in spletk in marsikaj, kar se bo dogajalo na večerji, vpliva na razplet. Ste pripravljeni?

V glamurozni družbi obiskovalci pokukajo v zakulisje tajnih agentov in zločinske organizacije. Kot bi sredi dogajanja stopili v akcijski film! Razkrivajo se skrivnosti, skupaj se išče storilca…

Prva iz vrst zabavnih predstav je KVANTUM BREZČUTJA, ‘Bondovska’ interaktivna “Murder Mystery večerja”, kjer udeleženci večerje, občinstvo, med večerjo odkriva storilca, odgovornega za zločin, ki se bo ta večer zgodil v vaši sredini. Med udeležence večerje se bodo pomešali tajni agenti ter člani zločinske organizacije. Le kdo so?

V zgodbi prihaja do zanimivih zapletov, skozi večer bodo pritekale različne informacije, ki bodo pomagale razrešiti skrivnost. Med goste pomešani igralci pomagajo usmerjati dogodke, ki pa se odvijajo po vnaprej pripravljenem scenariju. Vendar pa… so v razreševanju skrivnosti aktivno vključeni vsi v občinstvu.

Ali boste odkrili morilca, odgovornega za hladnokrvni zločin? Boste razrešili uganko? Imate dobro intuicijo? Ste prepričani v svoje odločitve? Šteje vse!