SEZNAM DOGODKOV

POPSTARS UNITED: Bepop, Game Over, Sebastian & 90/00s hits

Zunanja povezava

THROWBACK KONCERT LETA: ekskluzivno druženje z oboževalci ob 20-letnicah skupin BEPOP, GAME OVER in SEBASTIANA!
Nosilci turnej Popstars prvič na istem odru po več kot 15 letih.
ČASOVNI STROJ: vrnitev v leto 2002 na zabavi z največjimi hiti 90/00 let ter pevskimi in plesnimi nastopi.

Zabava, zgrajena na nepozabnih hitih 90. in 00. let, s katerimi bo stregel legendarni Dr. Silvano DJ, vmes pa bodo s svojimi zimzelenčki – prvič na istem odru po več kot 15 letih – nastopili junaki turnej Popstars ter pevci, ki so zaznamovali zadnji dve glasbeni desetletji.

Seveda ne bo šlo brez nostalgije, spominov, presenečenj na in ob odru, predvsem pa bo to nepozaben žur za vse, ki ste včasih po stenah lepili plakate junakov zadnje slovenske mega pop evforije, z njimi peli po dvoranah od Obale do Prekmurja in znate še danes na pamet refrene hitov, kot so ‘Odpelji me’, ‘Hočem to nazaj!’, ‘Ubila si del mene’, ‘Moje sonce’, ‘Ljubezen igra je za dva’, ‘Reci, da si za!’ in številnih drugih.
Pridite po selfie in avtogram ter na noč obujanja spominov s Sebastianom, Game Over in Bepop Ladies. Spremljajte njihova družabna omrežja, saj pripravljajo za vas cel kup aktivacij: od meet&greet paketov za največje fene do zbiranja video in avdio gradiv, s katerimi bodo popestrili druženje v Cvetki … mogoče pa boste nastopili celo v njihovem novem videospotu!