SEZNAM DOGODKOV

THUNDERCAT

Zunanja povezava

Torej … imamo dve kislosladki novici in eno dobro … katere tri bi radi slišali najprej?

– Koncert Thundercat je razprodan!

– Zaradi nepredvidenih okoliščin v Thundercatovem urniku, se koncert, predviden za 15. 4. 2022, prestavlja na novi termin.

– Novi termin je zgolj dva meseca kasneje: petek, 17. junij 2022.

– Vstopnice, kupljene za prvotni datum veljajo tudi za junijskega. Vračilo vstopnic in kupnine pa je tudi možno. (NAVODILA)

Dvakratni grammyjevski nagrajenec in eden napomembnejših glasbenikov 21. stoletja Thundercat prvič v Sloveniji! Varovanec založbe Brainfeeder, tesni sodelavec Kendricka Lamarja in splošno priznano eden najbolj genialnih basistov vseh časov bo v Šiški pripravil edinstveno glasbeno doživetje, ki ga ne gre zamuditi.

Veliko je izvrstnih glasbenikov na svetu, a le redki izmed njih pustijo svoj pečat na celotnih generacijah naslednikov ne glede na žanr, starost ali lokacijo. Stephen Lee Bruner oziroma Thundercat je zagotovo en takih. S svojo sproščeno nadžanrsko virtuoznostjo in hudomušnim pristopom k igranju basa je obveljal tako rekoč za sinonim za sodobne basovske zvoke in nepričakovano postal zvezdnik svetovnega formata, ki spada med najvidnejše nastopajoče na festivalih, kot sta Glastonbury ter Coachella, sodeluje s širokim razponom najpomembnejših umetnikov našega časa in kot za stavo pobira nagrade in priznanja.