SEZNAM DOGODKOV

Predstavitev knjige Pot do notranje preobrazbe (Vodnik za ženske)

Zunanja povezava

Vabljeni na predstavitev knjige Mojce Rakovič, mag. psihosoc. pomoči –
Pot do notranje preobrazbe v 10 korakih.
Knjiga obravnava pot do lastne spremembe, do samozavesti, da zaživite radostno in cvetoče življenje. Odločno in predano se avtorica zavzema za ženske, ki si želijo spremembe, pa ne najdejo dovolj podpore v sebi, in jih želi opolnomočiti.
Avtorica v priročniku za ženske najprej v teoriji, s konkretnim orodjem v 10 korakih, na topel in izviren način poda pot do možnosti spremembe.

SEZNAM DOGODKOV

FLÂNEUR

Zunanja povezava

PREDSTAVITEV PUBLIKACIJE IGORJA ANDJELIĆA

V petek, 2. decembra, ob 19.00 vljudno vabljeni v Cukrarno na pogovor z vizualnim umetnikom in fotografom Igorjem Andjelićem, ki ga bo vodila Bojana Leskovar. Predstavil bo svojo publikacijo z naslovom Flâneur/Ljubljana, ki zajema dela umetnika ter besedila več kot tridesetih znanih osebnosti iz različnih družbenih in kulturnih sfer.

SEZNAM DOGODKOV

Beletrinini trubadurji: Tone Vogrinec v Preddvoru

Zunanja povezava

Vabimo vas na pogovor med Tonetom Vogrincem in Markom Radmilovičem, ki bosta v petek, 25. novembra 2022, ob 19. uri, v gradu Dvor Preddvor spregovorila o biografiji Vsi me kličejo Tona.

O trubadurju:
Tone Vogrinec je vseživljenjski športni delavec in zanesenjak, rokometaš, tenisač, smučarski tekmovalec, trener, direktor, menedžer, predvsem pa svetovljan, ki je v času svoje kariere in nadaljnjega službovanja v športu obredel skoraj ves svet in prijateljeval s tem in onim, ustvarjal velike zgodbe … A medtem včasih žal zanemaril zasebno življenje in zato zavozil manjše, še kako pomembne lastne intimne zgodbe. V osemdesetih veliki športni junak, ki je takrat še jugoslovansko smučanje od sodelovanja popeljal do zmagovanja in omogočil razvoj mnogim vrhunskim tekmovalcem in tekmovalkam v »slovenskem nacionalnem športu« …