SEZNAM DOGODKOV

Miklavževanje

Zunanja povezava

Med otroki najbolj priljubljen svetnik sveti Miklavž se vrača v Škofjo Loko! Pričakajte ga skupaj z mladimi pevci in igralci Prosvetnega društva Sotočje ter prisluhnite njegovemu sporočilu, da je dobroto treba deliti. Tam bodo tudi parkeljni, ki bodo prišli pogledat, če koga ni na seznamu pridnih otrok, in angeli, ki vas bodo povabili na Loški oder na ogled igre o Miklavževem angelčku Dobrinčku.
Morebitne spremembe programa bodo objavljene na FB Loka v snegu.

SEZNAM DOGODKOV

Posebni Gostje

Zunanja povezava

Zasedbo Posebni Gostje sestavlja peterica nasmejanih fantov z Gorenjske, ki igrajo avtorske folk rock pesmi in preigravajo znane slovenske pop rock napeve. Pohvalijo se lahko s izvirnimi singli Vlak, S teboj, Moč spomina, Pot v nebo ter številnimi drugimi. Nastopili so kot predskupina na koncertu Joker Out v Kranju, vse pogosteje pa nastopajo tudi v glavni vlogi na različnih prireditvah po Sloveniji. Trenutno pripravljajo svoj debitantski album.

Vstop je prost.

SEZNAM DOGODKOV

20 let albuma Trnow Stajl: Klemen Klemen & Prismojeni profesorji bluesa

Zunanja povezava

Po najbolj obiskanem domačem triumfalnem raperskem koncertu v Križankah in neverjetnem odzivu nanj se Klemen Klemen vrača v Škofjo Loko v življenjski formi in pripravljen kot še nikoli.
Dogodek bo potekal v primeru slabega vremena potekal na letnem vrtu Rdeče ostrige. Morebitne spremembe programa bodo objavljene na Instagramu in Facebooku Loka v snegu.

Vstop je prost.

SEZNAM DOGODKOV

Pointless Rebels

Zunanja povezava

Pointless Rebels je slovenska skupina z ameriškim duhom. Svojo pot je začela leta 2016, ko se je v iskanju drugačnega pristopa do glasbe povezalo nekaj prijateljev, ki so kmalu začeli snemati prve avtorske pesmi ter koncertirati po Sloveniji. Nabor nijhove glasbe združuje odlično mešanico countryja, rocka, bluegrassa pa tudi rock’n’rolla in bluesa. Za seboj imajo odigranih že več kot 400 koncertov, v kratkem pa bo izšel tudi njihov album.

SEZNAM DOGODKOV

Rudi Bučar

Zunanja povezava

Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, nas že dobro poldrugo desetletje razveseljuje s svojim glasbenim ustvarjanjem , zelo uspešno ohranja ter plemeniti istrsko kulturno dediščino. Po nekaj letih korona premora se ponovno vrača v Loko, in sicer 22. decembra ob 20. uri v Sokolski Dom Škofja Loka na decembrski Koncert za prijatelje.

Vstopnina: 18 EUR
Vstopnice so na voljo na blagajni Sokolskega doma v Škofji Loki. Število vstopnic je omejeno.

SEZNAM DOGODKOV

Viaentropia

Zunanja povezava

Vrhunsko glasbeno ogrevanje pred novim letom! V goste prihajajo glasbeniki, ki na odru vsakič znova navdušijo s svojo energijo in glasbo. Ime Viaentropia je izpeljanka izraza entropija, ki kot merilo za neurejenost ponazarja razburkano ustvarjanje skupine. Glasbeni izraz irske rock skupine temelji na skladbah s pridihom irske poskočnosti ter na priredbah tradicionalnih pesmi. V ospredju je keltski punk. Obujte plesne čevlje, čaka vas irsko rajanje!

Vstop je prost.

SEZNAM DOGODKOV

MRFY v snegu

Zunanja povezava

Diskölöka crew predstavlja: v Loko prihajajo MRFY!
MRFY je mlada štiričlanska zasedba iz Novega mesta, ki ustvarja moderen in samosvoj indie rock in se je v zadnjem obdobju s svojimi prijetno sproščenimi uspešnicam in nastopi prebila v samo ospredje slovenske rock scene.
Za vizualne čarovnije na odru bo poskrbel VJ Dimension, pred in po koncertu pa nas bodo ogrevali tudi naši »prjatučki« iz ekipe DJ-ev Disköloka: Serge Masa ter Feentz & Ivanhoe.

SEZNAM DOGODKOV

Diskölöka v snegu

Zunanja povezava

Točno tri leta (in en dan) po premierni izvedbi bo ekipa mladih ustvarjalcev moderne plesne glasbe pripravila novo edicijo Disköloke v snegu – zimsko izvedbo zdaj že dobro poznanega dogodka za ljubitelje moderne elektronske glasbe!
Za vizualne čarovnije na odru bo znova poskrbel VJ Dimension, za mešalno mizo pa bodo z nami (skoraj) vsi naši stari znanci:
▾▾▾ tanzeek
▾▾▾ shinn
▾▾▾ glezzi & bleau
▾▾▾ kush & eks
▾▾▾ tric
▾▾▾ le_en_art
▾▾▾ de nocte