Viri

close

Filtriraj

close
Kategorije
Viri

Mladina: Zrcaljenje notranjih svetov in stanj

15. 09. 2022 /

V ustvarjalnem prostoru Hupe Brajdič v podhodu Ajdovščina, bodo danes, 15. septembra ob 19. uri odprli fotografsko razstavo Tereze Kozinc in Andreja Zavašnika z naslovom Porezava.

Mladina: Odprta galerija sodobne fotografije

24. 08. 2022 / Layerjeva hiša

S slovesnim odprtjem se danes ob 19. uri v Layerjevi hiši v Kranju začenja 2. mednarodni festival sodobne fotografije Kranj Foto Fest.

Dnevnik: Življenje ni retuširana fotografija

01. 08. 2022 /

»Uživam v kraji trenutkov, iz katerih sestavim zgodbo,« pravi fotograf Aljoša Videtič, ki ga na porokah navdihuje pristnost ljudi.

Dnevnik: Pred očmi izgubljamo kulturno dediščino

26. 07. 2022 / Cukrarna

V Palači Cukrarna bo do 16. avgusta na ogled posebna razstava z naslovom Kako revitalizirati soline? Fontanigge: Šola solinarstva / La scuola della salinatura, ki s fotografijami in videom odpira dragocen vpogled v oživitev Sečoveljskih solin, zlasti njenega najhitreje propadajočega…

MMC RTV Slo: “Romantična odlepljenost od stvarnosti”: fotografije Vojkana Miloševa

22. 07. 2022 /

V koprskem mksMc Botegin so odprli samostojno razstavo fotografij Vojkana Miloševa Zlikovca z naslovom Leteči Holandec, odprtju pa je sledila še projekcija posmrtnega videoalbuma skupine Tehno muda z naslovom Imate li vazelin?

MMC RTV Slo: V fotoobjektiv ujeta telesa: “nagib k radovednosti, ustvarjalnosti in raznolikosti”

20. 07. 2022 /

Razstava je zasnovana kot skupinska razstava sodobnih slovenskih fotografov in fotografinj, ki do motiva telesa pristopajo na izrazito samosvoje načine in prav skozi ta motiv kažejo svojevrstno sliko razvoja sodobne slovenske fotografije.

Dnevnik: Na koncert vedno s fotoaparatom

04. 07. 2022 /

Marko Alpner iz Kamnika je pri svojih tridesetih eden najbolj cenjenih koncertnih fotografov pri nas, pred njegovim objektivom se je odvilo že več kot 700 koncertov. Pozna večino slovenske glasbene scene, že nekaj let pa je uradni fotograf Siddharte.

Mladina: Večplastnost obravnave človeškega telesa v umetnosti

30. 06. 2022 /

Skupinska fotografska razstava v Galeriji Loža Koper